Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/werkplekpl/domains/werkplekplus.nl/public_html/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/werkplekpl/domains/werkplekplus.nl/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/werkplekpl/domains/werkplekplus.nl/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Nieuws | WerkPlekPlus
facebook twitter linkedin

Nieuws

Doemee-award

13/11/2019

WerkPlekPlus is genomineerd voor de doemee-award.Voor meer informatie www.meevoormij.nl/doemee-award. De winnaar wordt op 12 december bekend gemaakt.

Erkenning Leerbedrijf

13/09/2019

WerkPlekPlus heeft weer de erkenning als leerbedrijf. We kunnen de komende 4 jaar weer mbo-studenten opleiden in de praktijk. Ook studenten van de opleiding Begeleider Specifieke Doelgroepen kunnen zich bij ons aanmelden voor een stageplek.

Samen onder een dak

19/08/2019

WerkPlekPlus zit nog op dezelfde plek als voorheen. Het pand is gerenoveerd en ook onze werkruimtes hebben een opknapbeurt gekregen. Het is heel mooi geworden. Kom gerust eens langs om te kijken. Woningstichting De Veste heet nu Vechtdal Wonen.

Ruimte voor trajecten

10/07/2018

WerkPlekplus heeft weer ruimte voor trajecten werkervaring, dagbesteding en sociale activering. Ook hebben we plek voor vrijwilligers. Heb je affiniteit met onze doelgroep dan nodig ik je uit om eens langs te komen.

Ondernemersdag Ommer Bissingh

WerkPlekPlus staat ook dit jaar weer op de ondernemersdag van de Ommer Bissingh. Kom even langs voor informatie of een leuk product.

WerkPlekPlus ontvangt cheque

09/07/2017

Ieder jaar staat het Tronktoernooi in het teken van een lokaal goed doel. Dit jaar voetbalden de Ommer kroegen voor WerkPlekPlus. Na afloop werd tijdens de prijsuitreiking in Café de Herberg een cheque van 750,- overhandigd aan WerkPlekPlus. Dit bedrag wordt besteed aan nieuwe tuinmachines.

Facebook

05/11/2016

Kijk ook eens op de berichten Facebook nieuws ” Vragen wij cliënten waar zij naartoe willen, hoe zij hun levensverhaal willen voortzetten? En vragen wij vervolgens hoe wij, professionals, daaraan kunnen bijdragen?’”

Beursvloer 10 november 2016

02/11/2016

WerkPlekPlus is aanwezig op de beursvloer op 10 november 2016 van 17.00 – 18.30 uur bij Praktijkschool De Maat aan de Baron van Fridaghstraat 137 in Ommen.

Partijen ondertekenen convenant ‘Ommen Armoedevrij’

29/09/2016

Donderdag 15 september ondertekenden Stichting Lezen & Schrijven, Taalpunt, Werkplekplus, de diaconie van de Gereformeerde Kerk, bibliotheek Ommen, Jouw Kracht, RIBW Groep en Landstede Welzijn het convenant ‘Ommen Armoedevrij’. Door in te stemmen met het convenant zetten de partijen een stap om een gemeentebreed verbond tegen armoede en sociale uitsluiting aan te gaan. Sociale agenda 2016 Afgelopen maanden vonden er meerdere bijeenkomsten plaats met de betrokken partijen. Gezamenlijk hebben zij concrete bijdragen en activiteiten bepaald die de Lokale Sociale Agenda 2016 vormen. Het uiteindelijke doel van de sociale agenda is meer samenwerken, buiten bestaande kaders denken en gezamenlijk met oplossingen(..)

Wil je meedoen?

26/06/2016

Werkplekplus is een kleine informele club mensen die deelnemers de gelegenheid geven op hun eigen benen te gaan staan en de (werk-) wereld (weer) in te gaan. Dit doen we door werkervaringsplekken en dagbesteding aan te bieden, vooralsnog voornamelijk vanuit ‘onze’ houtwerkplaats. Werkplekplus werkt samen met Woningstichting de Veste, praktijkschool de Maat, Vluchtelingenwerk, Gemeente Ommen, het Samen Doen-team, particulieren en anderen. We maken houtproducten om te verkopen en werken in opdracht van anderen. Doel Werkplekplus heeft als doel mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een werkervaringsplek of dagbesteding te bieden. Waar mogelijk begeleiden en coachen we deze mensen(..)