Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/werkplekpl/domains/werkplekplus.nl/public_html/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/werkplekpl/domains/werkplekplus.nl/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/werkplekpl/domains/werkplekplus.nl/public_html/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
NLP Coaching | WerkPlekPlus
facebook twitter linkedin

NLP Coaching

NLP Coaching helpt je duidelijk maken wat je echt wilt doen met je leven, het helpt je een missie te vinden in het leven en concrete doelen te formuleren.

Als Personal Coach maak ik gebruik van krachtige NLP communicatie en verandertechnieken waarmee ik je bewust kan maken van je eigen hulpbronnen door gebruik te maken van het onbewuste.

NLP: Neuro Linguïstisch Programmeren.

Neuro: heeft te maken met het centrale zenuwstelsel, hersenen en zintuigen. Linguïstisch: is de weergave en het bewust worden van taalgebruik. Programmeren: is het doelgericht handelen.

Als Personal Coach kan ik je helpen met het veranderen van beperkende overtuigingen en gevoelens, het loslaten van negatieve emoties, je laten staan voor wat je zegt en doelen te stellen die haalbaar zijn.

Als coach laat ik je inzien dat je gelukkig wordt van het maken van bewuste keuzes. In een veilige omgeving ga je werken aan jouw persoonlijke doelen. De coaching sessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen.

De coaching zorgt ervoor dat je beperkingen uit de weg ruimt voor het bereiken van je doelen. Samen stellen we een strategie en actieplan op, om zo de successen te behalen die je voor ogen hebt. Wat doet je ogen schitteren?

Als coach wil ik een vertrouwensman zijn die naar je luistert en volledige aandacht voor je heeft. Een klankbord waar je al je dromen, twijfels en angsten mee kunt delen, zonder dat hierover geoordeeld wordt.

Alles wat je vertelt blijft in volledige vertrouwelijkheid en discretie bij mij, zodat je je volledig vrij kunt uiten.

Als je je doelen bereikt en successen behaalt gaan we dit samen vieren.

Leer van het verleden, focus op de toekomst en leef in het heden.