Vrijwilligerswerk

Er bestaat ook de mogelijkheid om actief mee te doen door het verrichten van vrijwilligerswerk. Elke gemeente heeft wel een vacaturebank voor vrijwilligers. Door het doen van vrijwilligers werk neem je deel aan de maatschappij, heb je zelf een waardevol doel en doe je tevens werkervaring op.

Vacature Vrijwillige Werkbegeleiders

Voor ons Werkervaringsbedrijf zijn wij op zoek naar mensen met een sociaal hart die hun kennis en ervaring in willen zetten, om jongeren en/of ouderen met afstand tot de arbeidsmarkt een stap te laten zetten richting regulier werk. In ons bedrijf is het voor deze doelgroep mogelijk om werkervaring op te doen en arbeidsritme op te bouwen. We bieden ook Dagbesteding aan mensen met een beperking.

De werkbegeleider heeft een technische opleiding/achtergrond en ervaring met houtbewerken en machines. Hij/zij is in staat vanuit vakkennis met rust, geduld en liefde voor het vak onze deelnemers de grondbeginselen van het vak bij te brengen.

WerkPlekPlus biedt de mogelijkheid om je opgebouwde kennis niet verloren te laten gaan maar door te geven en een ander daarmee verder te helpen. We bieden een leuke inspirerende omgeving, wij zijn een sociaal, betrokken en informele organisatie.

Als je interesse heb om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan, neem dan contact met mij op.

Jan Hogenkamp

jan@werkplekplus.nl / 06-18401992