Over WerkPlekPlus

Over WerkPlekPlus

Hallo, mijn naam is Jan, ik ben Personal Coach, en eigenaar van WerkPlekPlus, dit is een bedrijf voor werkervaring, dagbesteding en sociale activering. Je kunt je bij mij aanmelden voor coaching en begeleiding. In mei 2014 is de Stichting Werkervaring en Dagbesteding Vechtdal opgericht. Sinds januari 2015 was ik directeur van deze stichting, we hadden een Werkervaringsbedrijf in Bruchterveld. Vanaf november 2015 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met een bedrijf voor werkervaring en dagbesteding in Ommen. In het gebouw van Vechtdal Wonen maak ik gebruik van een werkplaats, activiteitenruimte en kantoorruimte.

 

Heb je last van angst en onzekerheid?

Vind je het moeilijk om keuzes te maken?

Wil je zelf weer grip krijgen op je leven?

 

Als je bij mij komt voor coaching is onze eerste afspraak een kennismakingsgesprek, we bekijken of we met elkaar aan de slag willen, als er een klik is en we zien mogelijkheden om jou te coachen , dan maken we een coachingsplan. Wat is je doel en hoe kunnen we dat realiseren. Hiervoor kan ik verschillende NLP interventies inzetten. We onderzoeken samen wat het beste bij jou past.

 

Als coach maak ik gebruik van krachtige NLP communicatie en verandertechnieken. Hiermee kan ik je bewust maken van je eigen hulpbronnen, door gebruik te maken van je onbewuste. Het maakt je bewust van wat je onbewust doet. Deze coaching kan je helpen bij uiteenlopende klachten of problemen. dit kan zijn: Faalangst, geen zelfvertrouwen, allerlei angsten of fobieën. Het kan je helpen doelen te stellen en keuzes te maken.

 

Als je iets doet wat verder gaat dan wat je al kan, dan zul je groeien.

 

Als Coach kan ik je helpen problemen te overwinnen. Heb je moeite met het maken van een keuze, heb je last van angst of onzekerheid? Ik leer je doelen te stellen in je leven.

 

In het Werkervaringsbedrijf van WerkPlekPlus in Ommen, kun je leren om mee te doen in onze werkmaatschappij. Je kunt hier werkervaring opdoen en arbeidsritme opbouwen, vandaar uit ga ik je begeleiden en coachen en kijken we naar de mogelijkheden. Begeleiding en coaching kan ook op een andere locatie.

 

Ook al heb je wel werk, maar gaat het in je leven niet zoals je wenst, dan kun je bij mij terecht voor coaching, zodat je weer grip krijgt op je leven. In mijn werk als begeleider in de zorg, heb ik veel ervaring opgedaan. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder de NLP opleidingen Master Practitioner en Personal Coach.

 

Gelijkwaardigheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijke waarden. Als je bij mij komt voor coaching of begeleiding wil ik dat we ook zo met elkaar omgaan. Als coach wil ik je bewust maken van je onbewuste en je leren jezelf te zijn, zoals je bent op je beste momenten.

 

Mijn drijfveer is om mensen te helpen. Laat mij weten wat ik voor je kan doen. Bel of mail mij voor een geheel vrijblijvend en kosteloos informatief gesprek.