facebook twitter linkedin

WerkPlekPlus zoekt vrijwilligers

WerkPlekPlus zoekt vrijwilligers, we zoeken jou !
WerkPlekPlus is een kleine informele club mensen die deelnemers de gelegenheid geven op hun eigen benen te gaan staan en de (werk-) wereld (weer) in te gaan, of wel, een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dit doen we door werkervaringsplekken en dagbesteding aan te bieden, vooralsnog voornamelijk vanuit ‘onze’ houtwerkplaats.
WerkPlekPlus werkt samen met woningcorporatie de Veste, praktijkschool de Maat, Vluchtelingenwerk, de gemeente Ommen, het Samen Doen-team, particulieren en anderen. We maken houtproducten om te verkopen en werken in opdracht van anderen. Als we een vrijwilliger vinden die ook groene vingers heeft, kunnen we in opdracht ‘het-groen-gaan-doen’.
Heb jij tijd over ? Sta je open voor andere mensen ? Kun je luisteren en horen wat onze deelnemers bedoelen ? Houd je van de geur van hout ? Heb je zin om met plezier mooie houtproducten te (helpen) maken ? Heb jij zin om in een zinvolle omgeving je tijd, enthousiasme, kennis & ervaring te delen met ons ? Heb je zin om iets voor jezelf te maken waar de deelnemers aan mee kunnen werken ? & kunnen werken met gereedschap & machines is geen noodzaak, goed met mensen om kunnen gaan wel.
We zien je graag ! Mocht je langs willen komen om kennis te maken, de deelnemers te ontmoeten, de houtwerkplaats te bekijken of vragen te stellen, welkom. Bel gerust met Jan Hogenkamp,